اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

آمریکایی‌ها از هرگونه تنش آفرینی در مسیر مذاکرات وین خودداری کنند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هرنوع تهاجم به‌سمت ایران قطعاً تبعات سنگینی برای رژیم صهیونیستی و هم‌پیمان آنها یعنی آمریکا خواهد داشت، گفت: آمریکایی‌ها از هرگونه تنش‌آفرینی در مسیر مذاکرات وین خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 13
کد خبر: ۱۱۳۴۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین نوش‌آبادی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به احتمال برگزاری رزمایش مشترک رژیم صهیونیستی و آمریکا برای مقابله با برنامه هسته‌ای ایران، گفت: تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای برگزاری این رزمایش نشان از این دارد که آنها احساس خطر جدی درباره توافق احتمالی ایران و غربی‌ها در برجام کرده‌اند.

 

وی با یادآوری اینکه رژیم غاصب صهیونیستی از ابتدا با برجام مخالف بود و تمام تلاش خود را به‌کار گرفته است تا این توافق‌ اجرایی نشود، ادامه داد: رژیم صهیونیستی از ابتدا هم بر این اعتقاد بود که برجام فرصتی است تا ایران تأسیسات هسته‌ای خود را ارتقا دهد و کشور قدرتمند هسته‌ای در منطقه شود.

 

نماینده ورامین در مجلس تصریح کرد: از ابتدای اجرایی شدن برجام اسرائیلی‌ها به طرف‌های غربی این‌گونه القا کرده‌اند که مذاکره با ایران سودی ندارد و در شرایط فعلی هم که مذاکرات وین آغاز شده است نگرانی آنها افزایش یافته است.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر اینکه آمریکایی‌ها در دور جدید مذاکرات برجامی از هرگونه تنش‌آفرینی که مانع رسیدن به توافق جامع شود خودداری کنند، اظهار داشت: باتوجه به پیشنهاداتی که ایران در مذاکرات اخیر ارائه کرده است اگر طرف‌های غربی عاقلانه برخورد کنند قطعاً به فضای مثبتی در مذاکرات خواهیم رسید که این فضا نباید مخدوش شود.

 

نوش‌آبادی با بیان اینکه هرنوع تهاجم به‌سمت ایران قطعاً تبعات سنگینی برای رژیم صهیونیستی و هم‌پیمان آنها یعنی آمریکا خواهد داشت، گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره بر این موضوع تأکید داشته است که اختلافات در برجام باید از طریق مذاکره حل‌وفصل شود و هیچ‌گاه میز مذاکره را ترک نکرده‌ است اما اگر طرف‌های غربی بخواهند راه دیگری را با فشار لابی صهیونیستی بروند قطعاً ایران نیز پاسخ‌های لازم را به آنها خواهد داد./تسنیم

 

ارسال نظر